Επισκευές παρμπρίζ - ραγίσματα

Οι πέτρες από τα διερχόμενα οχήματα είναι ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα στα παρμπριζ αυτοκινήτων και ιδίως στα λεωφορεία λόγω της μεγάλης επιφάνειάς τους.

Τα αστεράκια, μισοφέγγαρα, δαχτυλίδια που ανακαλύπτουμε, περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες (αλλαγή θερμοκρασίας, πίεση, κραδασμό) για να γίνουν ένα μεγάλο ράισμα.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό επιτυγχάνεται στο αρχικό του στάδιο με την επέμβαση της γνωστής ένεσης. Ο εκπαιδευμένος τεχνικός μας με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και με υλικά ανώτερης ποιότητας επιτυγχάνει τη συγκόληση και την εξαφάνιση τους σπασίματός σας.

Η επισκευή αυτή αποκαθιστά πλήρως την αρχική αντοχή του παρμπριζ. Η προϋπόθεση για την επιτυχία της συγκόλησης εξαρτάται πολύ από το χρόνο μεταξύ ζημιάς και επισκευής. Αν μάλιστα το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων τότε πιθανότατα η επισκευή να γίνει χωρίς δική σας χρέωση μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας.

 

Καθαρισμός πλαϊνών κρυστάλλων

Όπως κάθε επαγγελματίας οδηγός γνωρίζει, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των λεωφορείων-πούλμαν είναι το θάμπωμα των πλαϊνών παραθύρων (υγρασία ανάμεσα στα γυαλιά). Η μη άμεση επισκευή του παραθύρου έχει ως αποτέλεσμα την αχρήστευση των κρυστάλλων και την αναγκαστική πλέον αντικατάστασή τους η οποία είναι συχνά πολύ δαπανηρή.

Στο πρόβλημα αυτό η εταιρεία BUS GLASS παρέχει μια πολύ οικονομικότερη λύση που είναι η εξαγωγή, ο καθαρισμός, η συγκόληση με υλικά ανώτερης ποιότητας και η επανατοποθέτηση του παραθύρου (πάντα με την εγγύηση της εταιρείας μας).

Ο γρήγορος εντοπισμός του προβλήματος και η ταχεία επικοινωνία μαζί μας είναι προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

spasimo image010 spasimo 02   

680092
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
51
99
51
2556
680092

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος